NESO på årets første bedpres!

Da var studieåret 2019-20 første bedriftspresentasjon gjennomført på Tekniker’n.
Over 50 fremmøtte studenter sørget for fulle lokaler og god stemning🍕🍺! Vi er glade for at vår sponsor NESO kunne ta turen innom og holdt en super presentasjon i år også!
Takk til Remi og Jack fra NESO!

Fikk du ikke med deg åretsførste bedriftspresentasjon? Heldigvis kommer det flere sjanser ut over semesteret. Neste mulighet er onsdag 25. september. Da er det SE-gruppen som tar turen innom Narvik for å fortelle hva de har å tilby. Selvfølgelig det blir gratis mat og drikke her også!

Pssst… 28.september kl. 19:00 arrangeres det Naustfest! Gå på facebook og meld deg på!
https://www.facebook.com/events/535779113833356/

Sjokkerte politiet på naustfest!

Tirsdag 30. april var det klart for en ny naustfest i regi av 2TOMS4. Du tenker nok «Hva?! Fest på en tirsdag?? Det kan umulig stemme!», men jo, sånn ble det. I likhet med russen ville vi også finne på noe sprell. Festen fant sted i naust #11 og #12 i Framneslia, og godt over 60 studenter tok turen innom i løpet av kvelden.

«Veldig bra fest! Det blir 10 av 10… Eller nei, 11 av 10 faktisk!»

– Kaja, gjest
God stemning i Naust#12 i Framneslia
Fortsett å lese «Sjokkerte politiet på naustfest!»

Betonmast på besøk!

Torsdag denne uken var Betonmast, en av Norges største byggentreprenører, på besøk og holdt bedriftspresentasjon. Nærmer 40 studenter tok turen innom Tekniker’n Studentkro får å få dette med seg. Vi takker viseadministrerende direktør Peter Sandrup og HR-sjef Merethe Lie Bråthen fra Betonmast for en flott presentasjon, og ønsker de velkommen tilbake for flere presentasjoner i fremtiden!

Hilsen fra helgas gammefest!

Til tross for en noe usikker værmelding, periodevis stopp i heistrafikken i Narvikfjellet og pågående vinterfestuke i byen arrangerte 2TOMS4 gammefest denne helgen. Det var en god strøm av nysgjerrige og friluftsglade studenter innom, både på ski og til fots. Mange satt pris på ei pølse med brød i hånda mens de kaldkvelte noen bjørnunger både inne og utenfor gammen.

I en kommentar til redaksjonen sier festkomiteen: «Det som skjer i gamma, blir i gamma, men noe må vi selvfølgelig fortelle videre». Komiteen røper videre at de ser for seg å kunne gjenta suksessen ved flere anledninger, og at de satser på at heisene er noe mer stabile i fremtiden.

God stemning inne i gamma. Foto: Albin Vilhelmsson

Stor interesse for nytt BA-senter!

Om lag 45 byggstudenter møtte opp på Tekniker’n Studentkro på onsdag for å få med seg BA-senterets bedriftspresentasjon. Lederen for BA-senteret, Jørn Eldby, holdt en interessant presentasjon, der han informerte om hva BA-senteret er, hva de står for og hva de kan tilby oss studenter. BA-senteret viste stor interesse for studentene, og hvilke oppgaver vi jobber med. Flere av studentene fikk avtalt møte med BA-senteret i ettertid, og det er gøy når vår visjon med bedriftspresentasjoner slår gjennom.

Jørn Eldby holder presentasjon om BA-senteret for øltørste byggstudenter

Vi lanserer stillingsannonser!

Har du lagt merke til noe nytt på nettsiden vår? Vi har fått en ny fane som heter stillingsannonser, hvor vi vil legge ut annonser rettet mot byggstudentene i Narvik. Allerede nå kan du sjekke ut de første annonsene, og vi vil oppdatere denne siden regelmessig, slik at det til en hver tid skal være relevante annonser å finne her.

SE-gruppen er først ut med to trainee-stillinger, i henholdsvis Sortland Entreprenør og Harstadbygg Entreprenør. Bildet er lånt fra Sortland Entreprenør sin artikkel om hvordan det er å være nyutdannet hos dem. Les den her.
Fortsett å lese «Vi lanserer stillingsannonser!»

ÅF setter rekord!

Rundt 60 studenter hadde tatt turen innom Tekniker’n Studentkro onsdag kveld for å få med seg presentasjonen til ÅF Norge. Vi noterer dette som en knepen rekord for oppmøte på bed.pres i 2TOMS4. Slikt er gøy! Direktør for regioner og prosjektutvikling ÅF Advansia, Kjell Håvard Nilsen, holdt en flott presentasjon om hvilke muligheter man har som nyutdannet ingeniør i ÅF. Nytt med dagens presentasjon var at denne også var rettet mot datastudetene, da ÅF satser tungt på digitale løsninger med sin divisjon i ÅF Digital Solutions.

Om lag 60 studenter hadde tatt turen til Teknike’n for å få med seg ÅF sin presentasjon.
Fortsett å lese «ÅF setter rekord!»