Sjokkerte politiet på naustfest!

Tirsdag 30. april var det klart for en ny naustfest i regi av 2TOMS4. Du tenker nok «Hva?! Fest på en tirsdag?? Det kan umulig stemme!», men jo, sånn ble det. I likhet med russen ville vi også finne på noe sprell. Festen fant sted i naust #11 og #12 i Framneslia, og godt over 60 studenter tok turen innom i løpet av kvelden.

«Veldig bra fest! Det blir 10 av 10… Eller nei, 11 av 10 faktisk!»

– Kaja, gjest
God stemning i Naust#12 i Framneslia

I en kommentar til nettsiden sier Kaja (26) at festen var veldig bra. Hun gir den hele 11 poeng av 10 mulige. Styret i 2TOMS4 er godt fornøyd med slik respons. Leder Jørgen Nielsen Stensland sier i en kommentar til nettsiden at dette er i riktig retning av hvor foreningen ønsker å være, og at til neste år satses det på å havne rundt 12 poeng.

«Vi er helt sjokkerte»

– Politi, Politiet
Fortsatt god stemning i Framneslia

Politiet hadde på forhånd vært litt bekymret for at festen skulle bli crashet av byens russ, men til stor glede for både studenter og polititet holdt russen seg unna. Til avisa Nordlys sier polititet de at de var helt sjokkert over hvor rolig det hadde vært i Tromsø denne kvelden. Til avisa Fremover (Narvik-avis), som brukte sitatet fra Tromsø i sin overskrift for artikkelen om natt til 1. mai i Nordland, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson at russen har oppført seg eksemplarisk. Han nevner dessverre ingenting om studentene i Framneslia, men vi håper de satt pris på den varme velkomsten de fikk da de tok turen innom.

Politiets velkomstsang

Noen vil nok tenke at velkomstsangen var planlagt, men dette er nesteleder Simen Ryer snar å avkrefte. «Spillelisten var fastsatt på forhånd, så vi hadde dessverre ingen mulighet til å endre dette da politiet dukket opp». Han sier videre at det kunne kanskje oppleves litt komisk å spille den sangen, men at hadde det vært opp til han ville nok vært noe helt annet som ble spilt.

Dagen derpå kunne man skimte vage spor av festen kvelden og natten før.

Etter en rask opprydding dagen derpå var det tilbake til lesinga for ryddekomiteen. Frem mot sommeren blir det nå rolig på arrangementsfronten i foreningen, men styret jobber nå med å få på plass bedriftspresentasjonene for høstsemesteret.