Vi lanserer stillingsannonser!

Har du lagt merke til noe nytt på nettsiden vår? Vi har fått en ny fane som heter stillingsannonser, hvor vi vil legge ut annonser rettet mot byggstudentene i Narvik. Allerede nå kan du sjekke ut de første annonsene, og vi vil oppdatere denne siden regelmessig, slik at det til en hver tid skal være relevante annonser å finne her.

SE-gruppen er først ut med to trainee-stillinger, i henholdsvis Sortland Entreprenør og Harstadbygg Entreprenør. Bildet er lånt fra Sortland Entreprenør sin artikkel om hvordan det er å være nyutdannet hos dem. Les den her.

Først ut er SE-gruppen med annonser fra to av sine selskaper; Sortland Entreprenør og Harstadbygg Entreprenør. Vi har møtt begge selskapene på bed.pres. i løpet av høsten, så dette kan vi garantere er spennende frimaer som har mye å tilby nyutdannede ingeniører.

Fikk du ikke møtt SE-gruppen på deres bed.pres. i høst? Fortvil ikke! Du kan møte de igjen på Næringslivsdagen på UiT i Narvik onsdag 20. februar.

Legg igjen en kommentar