Vel blåst årsmøte!

Noen kaller det årets høydepunkt, andre kaller det årsmøte – kjært barn har mange navn, og i dag var det tid for en ny runde. Årsmøtet ble avholdt på UiT i Narvik fra kl. 16. På dagsorden var blant annet vedtektsendringer, budsjett for 2019, regnskap for 2018 og ikke minst: Valg av nytt styre.

Vi gratulerer Jørgen Nielsen Stensland som ny leder! Han tar dermed over etter Håvard Johannes Nielsen som avslutter sine studier til sommeren. Med på laget får Stensland også med seg Simen Ryer som nestleder og Stine Fosli som kasserer. Resten av styret består av Celine Knutsen, Olav Nilsen Lohne, Andreas Jæger, Rikke Nyheim, Kjartan T. Konradsen, Sondre Engvoll, Hanna Bekkevold og Håvard Johannes Nielsen.

Det nye styret vil fortsette arbeidet det foregående styret har startet på, og regner med å kunne annonsere planene for den kommende høsten i løpet av inneværende semester. Neste aktivitet på vårprogrammet er bedriftspresentasjon med ÅF den 13. februar. Vi ses på Tekniker’n studentkro kl. 17:30 neste onsdag!

Legg igjen en kommentar