ÅF setter rekord!

Rundt 60 studenter hadde tatt turen innom Tekniker’n Studentkro onsdag kveld for å få med seg presentasjonen til ÅF Norge. Vi noterer dette som en knepen rekord for oppmøte på bed.pres i 2TOMS4. Slikt er gøy! Direktør for regioner og prosjektutvikling ÅF Advansia, Kjell Håvard Nilsen, holdt en flott presentasjon om hvilke muligheter man har som nyutdannet ingeniør i ÅF. Nytt med dagens presentasjon var at denne også var rettet mot datastudetene, da ÅF satser tungt på digitale løsninger med sin divisjon i ÅF Digital Solutions.

Om lag 60 studenter hadde tatt turen til Teknike’n for å få med seg ÅF sin presentasjon.

Vi jobber med å få på plass nye presentasjoner for høstsemesteret, og undersøker mulighetene for å kunne få til flere bed.presser hvor også andre fagretninger enn kun bygg kan være målgruppen. Vi tar gjerne i mot forespørsler om det skulle være bedrifter som kunne tenke seg å komme til Narvik for å holde bed.pres. Forespørsler kan rettes til vår bedriftskontakt.

Legg igjen en kommentar