Stinn brakke på årets første Bed.Pres!

Da var årets første bed.pres. vel gjennomført! Over 50 fremmøtte studenter sørget for fulle lokaler og god stemning på Tekniker’n Studentkro. Vi takker Veidekke for en flott presentasjon, og ønsker de velkommen tilbake for flere presentasjoner i fremtiden. Vi takker også Tekniker’n for godt vertskap.

Godt oppmøte på bed.pres. med Veidekke.

Neste punkt på vårprogrammet er 2TOMS4 sitt 2-årsjubileum allerede førstkommende fredag. Vi kjører afterski-tema, så her er det bare å finne frem skidressen og skibrillene, så ses vi på Tekniker’n fra kl. 21 og utover.

Videre må vi nevne at årsmøte i 2TOMS4 blir onsdag den 6. februar. Vi håper på godt oppmøte, og at mange byggstudenter ønsker å stille sitt kandidatur til et av flere styreverv. Sakspapirer vil bli gjort tilgjengelige på nettsiden i løpet av kort tid.

Fikk du ikke med deg dagens bedriftspresentasjon kommer det flere sjanser ut over semesteret. Neste mulighet er onsdag 13. februar. Da er det ÅF som tar turen innom Narvik for å fortelle hva de har å tilby. Ryktene sier at det blir gratis mat og drikke her også!

Legg igjen en kommentar