Julebord, nytt styre og snart eksamen!

Da har vi endelig kommet oss igjen etter et forrykende julebord. Julebordet ble avholdt den 10. november i kantina, og totalt var det 98 gjester tilstede. Julebordkomiteen ønsker å rette en stor takk til Samskipnadens kantine for god julemat, en stor takk til vaktene våre og selvfølgelig også en stor takk til alle gjestene som ar med på å gjøre kvelden til en utrolig bra kveld. Vi trivdes veldig godt, og håper resten av de fremmøtte hadde en like bra kveld. Vi ser allerede frem til neste års julebord, og håper det kan bli gjentatt med like stor suksess da.

Vi ønske også å informere om at onsdag den 15. november ble det avholdt årsmøte i 2TOMS4. Der ble det valgt nytt styre, og det nye styret består av Håvard Johannes Nielsen som leder, Celine Knutsen som nestleder og Jon-Inge Fæster som kasserer. Øvrige styremedlemmer er Rikke Jensen Nyheim og Olav Nilsen Lohne. Vi ønsker det nye styret lykke til, og krysser fingrene for at de vil få til mye bra aktivitet fremover!

Hugo Remlo holder tale til byggstudentene under årets julebord.

Når vi nå skriver 29. november er vi på full fart inn i eksamensperioden. Vi ønsker alle lykke til, og håper vi slipper å møte hverandre på konteeksamen til sommeren!

 

Hilsen

Styret og julebordkomiteen

Legg igjen en kommentar